Sunday, August 21, 2011

Bogel Dulu, Bogel Sekarang

Tadi aku pergi klinik Azman di Klang nearby KTM station Klang. Kali kedua pergi klinik tu. Last aku pergi sana 10 tahun lalu. Time tu aku sunat kat situ lah. Hehe. Aku memang sunat lambat sikit, darjah 6. Ingat lagi, dulu dibogelkan untuk disunat. Ish malu okay. Dah lah pembantu doktornya perempuan x' |

Tu 10 tahun lepas, tapi tadi aku terpaksa tanggal baju dan tanggal seluar jugak. Tapi bukan lah sebab nak sunat buat kali kedua. Tanggal baju sebab nak X-Ray, tanggal seluar sebab nak isi urine dalam bekas. Medical check up tadi. Alhamdulillah settle. Selagi tak settle, selagi tu lah aku serabut.

Tapi time check mata kat klinik tu tadi, memang teruk dah. Power mesti dah naik lah ni. Dah 7 tahun tak tukar spec. Dulu 100+ power, sekarang mahu 300-400. Oh shit. Jumaat ni nak pergi check mata and beli spec pulak. Ahh duit lagi. Duit, duit, duit!

Daftar belajar nanti, duit lagi. Grr. Nasib baik ada kumpul dan simpan duit selama aku bekerja setahun tu. Dapatlah jugak menampung kelas tarian caklempong aku. Aku agak takut jugak nak study nanti. Huhu dapat ke aku survive? Isk isk. Anyway kalau ada yang tegur aku nanti, jangan terkejut lah kalau aku tersipu-sipu gedik dengan korang. Aku memang pemalu orangnya. Heee. 



Comments
8 Comments

8 comments:

Namee Roslan said...

eh sunat kena bogel? peliknya. darjah 6 dulu badan tough ke? sampai doctor suruh bogel nak tengok body lettuww..gahaha.

Firdaus said...

psl duit jgn risau..innity ada..haha

sarah hanafiah said...

tahniah tahniah ^^

syAzAnA said...

goood luck ayeeeeemmmm!

Robot | Sakti said...

sejak bila ko pakai cermin mata?

dulu aku xpernah tgk pun.

Amalia Zurahim said...

yeayyyyyy!!!! slmt berjalan kehulu ke hilir bersama file,slmt mggantung student id kt leher,slmt bersluar slack dan berkemeja cm p ramlee..oh yes...slmt ber 'geek' ngan spek tebal 15 inch tuh jgk...hahahhahah

Hamdan Ramli said...

tipu.

Anonymous said...

pemalu? haha kbai.