Saturday, August 27, 2011

Sah! Baju Raya Kaler Coklat

Family aku beli baju raya asing-asing. Means masing-masing beli sendiri lah. Tak sama-sama beli. Tapi secara kebetulan baju diorang (mak, bapak, abang, adik) aku semua coklat. Aku pulak bercadang nak pakai tahun lepas punya, kaler hitam.

Dah pulak diorang paksa aku beli baju raya baru, kaler coklat jugak. Tone tak kisah lah kalau tak sama, asalkan coklat. So, tadi siang pergi Alam Sentral kejap. Dapat lah baju melayu kaler #7E3517 dan sampin songket. Total RM220. Darn it. Sayang duit aku.

Lebih kurang camni lah kaler baju raya aku. Malas nak tangkap gambar. Huhu
And and, aku rasa kan, aku nampak Azar tadi. Dia dengan kakak dia kot. Dia pakai jubah hitam and high heels. Woot! Tapi tak berani tegur pun. As usual, aku ni kan pemalu. Hehe. Lagipun takut tersalah orang. Huhu.

Tapi sebelum pergi Alam Sentral tadi, pergi Puncak Alam dulu. Pergi usha bakal rumah sewa adik aku. And and, anak perempuan tuan rumah tu lawa. Kbai. *gedik cegampang*

P/S: Rumah sewa adik aku tu ada kosong 3 kepala. Rasa-rasa korang tu student UiTM Puncak Alam yang tengah cari rumah sewa, contact aku.



Comments
14 Comments

14 comments:

nurAMALLINA said...

aku kaler purple. *tetiba

Nalisa Syahira said...

laa , pegi pas ke . kalau pergi semalam boleh , hahahahaha , tah pape .

Ayeem Jemain said...

amalina purple dah beli dulu. 3thn lps kot.

nalisa haha penat pikir pas tu ape. plaza alam sentral rupenye. grr

NurulAina said...

haha msk meminang lah dgn ank tuan rmh tuu. #sesat ._.

mai meowmeow said...

saya pun coklat , #okbai .

Hasyaidzni Izzaty said...

ayeeem, samalah kita :/

khairiyah said...

coklat muda okay lah kot kan?

Ayeem Jemain said...

aina haha takmo ahh maluu. kah3

mai hehe sep

hasya hehe gimme 5!

khairiyah coklat tua je tu :(

fairuz said...

aku warna merah. cantik. kbai

aiko farahshahida said...

kelabu. kbui.

erkk..coklat last year. kbui sekali lagi.

zulaikha md zain said...

kak azar xde kakak..die la kakak..yg tu adik die..btw, kak azar senior aku..hihi

mushroom said...

xde baju baru

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe comey gak azar tu..nape la ko xtegur dy,mne nk tw sangkut ker..haha

Yana Nanako said...

warna baju raya kau sama dengan aku.. hehe :)