Saturday, September 10, 2011

Kad Raya Lambat Sampai

Khamis lepas 8hb baru sampai kad raya yang aku tunggu selama ni. Yela, dari dulu tunggu tak sampai. Orang dah hantar, bila tak sampai, kita pulak yang rasa bersalah kan. Siap ada 'gift' katanya. Alhamdulillah, sampai jugak at last. Abang posmen ni jahat tau hantar lambat-lambat :( Anyway, terima kasih banyak DALIN.

Sampul view depan. Cantik tulisannya
Sampul view belakang + dalam. Hehe malu tite dia tulis camtu
Kad raya depan belakang. Comel kad raya ni. Ceria je kaler dia
Kad raya view dalam. Itulah dia GIFT yang dimaksudkan Duit raya! Hehe thanks Dalin! Banyak tu!
P/S: Aku cakap kat Dalin dulu, jangan lah bagi gift bagai sebab aku tak nak terhutang budi. Tapi dia cakap, tu sebagai balasan sebab blog-blog aku selalu hiburkan dia.



Comments
10 Comments

10 comments:

Eyka said...

untggg laaa dpat duit ryee!! hahahaa:P

Affan said...

pergh siap ada entry khas.
kalau kawan laki bagi confirm tak masuk blog HAHAHA

Saddila said...

huiyooo , duit tuu .

tahun depan nak bg ayeem jugak la :)

Akim Iqbal said...

tudia wit raya

miratun madihah said...

share duit boleh? hehe

Akmal Azim said...

fuyyooo~
awek tu
pewit2
keh keh keh

Hasyaidzni Izzaty said...

fuyoo untunglahh ada peminat setia bagi duit rayaaa :)

Syat0za Zai said...

fifi fairus fuyoooo~~~ =0

♥CIK SHA♥ said...

perrgghhh..seploh hengget duit raya ko dapat ayeem? syok gilee!

Shahbri said...

dalin ek.. nie lalink peminat perut ayam lah.. nak dedak sikit.. fakyu.. hahah