Saturday, October 22, 2011

Penularan Ayeem Ayam di UiTM


Masa aku masuk UiTM ni, of course lah aku berhasrat nak meluaskan lagi pengaruh blog aku among student UiTM Shah Alam kan. Orang kata apa, sambil menyelam intai punggung perempuan. Nampaknya agak berkembang dengan pantas jugak lah. Dengan bantuan readers UiTM yang promote mulut-ke-mulut, lama-lama ramai lah yang kenal kan. Terima kasih. Kalau dulu aku nampak budak kelas aku baca blog The Other Khairul, tapi minggu lepas aku ternampak member kelas perempuan aku dah start baca blog Ayeem Ayam dah. Haha. Terharu lah jugak.

Tadi masa program 1-Citizen, ada budak course aku, ada jugak budak course lain. Tapi yang laki 2 orang je termasuk aku. Cis. So, laki yang duduk sebelah aku ni dari Kelantan. Program tu dibuat kat makmal. So, seharian lah aku berfesbuk tadi. Semua pun dok online je. Tiba-tiba mamat sebelah aku ni baca blog Cik Epal. Maka perbualan ini terjadi:
Aku: Wah, kau baca blog Cik Epal eh?
Dia: A'ah.
Aku: Banner dia, header dia, aku lah yang buat.
Dia: Ohh.
Aku: Kau ada blog ke? Aku pun ada blog jugak.

Aku pun type lah ayeemayam.com kat url nak bukak blog aku. Baru je type ayeemayam kat url tu, dia dah bersuara.

Dia: Weh, aku selalu baca blog ko weh.
Aku: Haha yeke? *malu-malu*
Dia: Yela, blog Faiz Tapit semua aku baca. Gila lah, blogger femes.
Aku: Haha mana ada. *gelak malu-malu*
P/S: Salah satu sebab aku delete entry-entry lucah zaman dulu, sebab budak-budak kelas aku lah. Haha.



Comments
26 Comments

26 comments:

sofeafaudzi.photography said...

baguslah mcmtu... hehe.. ;)

nurdani said...

patut la....haha.makin glemer gitu

ascil.punye.lah said...

pewitttt femes kemain.

nurhumairah said...

peeewit :D

Mohd Zakwan said...

mantap la. dikenali orang ramai melalui blog. style style :D

jemput singgah ke blog Zakwan :)

SoutulMujahid said...

jeles aku (T.T)

si ngokngek said...

terbaiklah..untung gila tauke ayam nih...bayangkan satu UiTM..perghh boleh masuk front page

mate saya bulat said...

ahakkk. hahamboiii kemain lagi kau. aq pena nampam kau kot kat fac. hakhakahk

NUR AMINA said...

dah femes kt kampus ye! Tahniah!sukenye dia...

kacangkelisa said...

boleh pulak kawan laki ko tu tau pasal blog ko tapi xcam muka ko..=.=

kacangkelisa said...
This comment has been removed by the author.
M Firdaus Mohd said...

pemes gila! ahaha.bilalah boleh sampai ke tahap cenggini! jealous2.

kacangkelisa said...

boleh pulak kawan laki ko tu tau pasal blog ko tapi xcam muka ko..=.=

Ayeem Jemain said...

haha dia ckp patut lah macam pernah nampak. dia cam pic yg main drum tu. tp bagus lah gak. aku tak nak org kenal aku. aku nak org kenal blog aku je haha

ked said...

demm!! kau pny 1citizen tadi ke? argghhh!! asal la aku pny mggu lps..mggu lps aku kat FSKM kot ayeem..tp kt lab yg kat dentistry tuh..wuu~~

kalau mggu ni pny cte mungkinkah aku dpt trjmpe kau?

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ pasni bole ganti abg ben, ahaks!

Nur Aliah said...

untunglahhh hahaha ;)

cik qiqilala said...

HAHAHA. patut lerrrr. :DDD

Eyka said...

untgg ahh femes weyy! hahaha:P

Faiz Tapit said...

perghh. retissss beb. hahah

Faiz Tapit said...

perghhh. retisss beb
hahah

anGah said...

weh weh.. nak minta sign skit... bila la boleh jumpa artis nie.. haha

eton said...

pehh.. hipokrit <--- hehehe.. x ade la gurau2 je.. bkn hipokrit tp dah taubat.. kan2... <3

DaYaH JeLitA said...

huwaaaaa nak jumpa abam ayeem gakkk

peep said...

kantoi ko ade minat budak kelas ko nihh..haha :P

Fendy said...

hahah...da menular ke kat uitm shah alam?harap2 menular kat fac kejuruteraan kimia...keh3