Tuesday, July 5, 2011

Aku Bukan Sombong, Tapi...

Sesiapa yang dah jadi friends aku kat Facebook, korang akan tahu aku ada perangai yang semacam akan sombong. Aku jarang nak tegur member Facebook yang lain, dan aku selalu tak on chat.

Aku bukan sombong sebenarnya, kalau korang ajak aku borak, memang akan balas je. Cuma aku jarang nak memulakan perbualan tu. Aku pun tak pasti kenapa.

Aku memang ada masalah 'keep in touch'. Member sekolah, kolej aku pun entah ke mana. Jarang dah borak-borak. Memang aku macam tu. Bukan sombong, just tak reti nak 'keep in touch'. Bodoh nya aku.

Pasal tak on chat pulak, entah lah. Tak suka. Semenjak hari pertama aku ada Facebook pun aku tak suka on chat. Macam mengganggu privasi sikit. Lagi-lagi bila ramai-ramai tegur kat chat tu, memang argh tension.

Lain orang, lain gaya. Aku bukan sombong, bukan diva. Memang gaya aku macam tu. Sejak dari azali lagi. Sejak Pakcik Razali belum lahir lagi.



Comments
12 Comments

12 comments:

Farah Junaidy said...

biasalah tuuu~~

fiezafie said...

kalo 'touch2' ko reti x? hahaha

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

hahahaa, part laz sekali yang encik razali tu tim nak gelak bahak bahak.

Firdaus said...

sudah lah ayeem..ko mmg sombong!! dulu tgk bluen same2 skang x btegur sape!! haha

The Sharkox said...

maafkan aku jugak kerana berperangai sama macam ko..hahaha

Muhammad Aiman said...

aiman faham maksud bro

Hashira Yusoff said...

aku faham ayeem.. wlaupun kau x reti in touch tapi aku yakin kau mmg pndai bab2 touch yg laen kn? baek ngaku cepat! hahaha.. ^ ^

zaL_cdpx said...

klau explain awl2 xkisah... hahahaaaa.. ALLAH jadikan mnusia lain2... hehehehee

-lurfkhara said...

hotsetap laaa :D

Niaa Nioo said...

haha, bukan diva tu yang penting.

Shahbri said...

asal tak lawak pon, aku nak lawak. law dulu kat ofis aku dengan ko asyik borak jer kejer.. touch2 pui haha..

cik saloma said...

issokey la ayeem, kami suke hang sb penulisan hang, kami sepatotnye pon tak boleh mengharapkan ape2 lebeh dari hang selain mintak hang menulis blog dgn lebeh-lebeh best. - errr paham tak ayat ni? ke tak?