Monday, July 4, 2011

Kejutan Elektrik


Dah dekat setahun charger laptop aku yang ori rosak. Then aku beli lah yang ciplak punye kat Low Yat. RM70 kot tak salah. Tapi semenjak-dua menjak ni, charger ni buat hal. Aku tak pasti lah charger ke apa punca masalahnya. Tapi, aku selalu kena kejutan elektrik. Seriously sakit woi.

Dah lebih 20 kali agaknya. Kadang-kadang kena kejutan through audio jack, kadang-kadang through USB port, kadang-kadang through LAN port. Hishh, memang bahaya. Kalaulah aku mati sebab kena kejutan elektrik time tengok porno ke. Bagus, hal ni menghalang dan mengingatkan aku. -__-



Comments
4 Comments

4 comments:

Akim Iqbal said...

lol

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

tim penah jugak beli charger gini..
harga dalam rm70 gak..
mmg salu kene kejutan elektrik la ayeem..
die cam sikit2 je tapi rase la gak..huhuu..

salu kena time terpegang wayar hujung tu. adoii..sakit betul.

Isteri Encek Bard said...

Dah stop layab porn

cik saloma said...

sy mengalami naseb yg same, ngape direnjatkannye letrik kat kite ni hah. nyampah la sungguh.