Saturday, July 30, 2011

Patriotik Pulak Aku Ni?

Kalau korang nak tahu, aku suka dengar lagu "1 Malaysia". Sedap woh! Si laki rambut panjang bertopi besbol tu pun power je suara. Haha. Dah lah ada beberapa awek, amoi yang comel. Lagi lah suka aku tengok. Tak salah aku, diorang masuk bertanding buat lagu 1 Malaysia, and budak-budak Lim Kok Wing ni menang. Kan? Hebat!



Lepas 1 Malaysia, diorang ada lagu baru pulak. Sekarang tengah hangat lagu "Malaysia Inovatif" main kat TV kerajaan. Pun sedap jugak. Budak-budak Lim Kok Wing ni jugak yang nyanyi. Berkali-kali aku dok ulang lagu ni kat Youtube. Haha. Patriotik pulak aku ni eh? Dulu time perhimpunan sekolah, nyanyi lagu Negaraku pun malas. :p Tapi semua lagu-lagu patriotik such as "Jalur Gemilang", "Keranamu Malaysia", "Nyalakan Tekad" dan banyak lagi, memang aku hafal semua.




Comments
12 Comments

12 comments:

sharifahzakiah said...

semangat wohhhh :D bgus3 :D

ken karin said...

beza,,memang berbeza dgn ayeem

Akim said...

hahahaha.. pakai embedded lak

Yuyu Musa said...

aku dengar sekali je.kebetulan.hohoho

adrinaqamarina said...

lagu first tu aku dengar time aku balik msia hari tu, adik3 aku dok menyanyi kat rumah. haha! tapi ada part yang best! aku tak ingat part mana, kena dengar balik ni nanti,

lagu second tu, aku tak pernah dengar lagi~

bagus la patriotik, nak masuk ogos dah :P

Ayeem Jemain said...

@kia hehe patriotik kan?

@ken haha beza camne? ko tak suka eh?

@akim haha opsss lupe set.

@yuyu sedap kot. dgr la lg haha

Umie Artoqiemie said...

oh yeahhh. budak2 limkokwing..
;DD merangkap senior2 aku. hahahaha.

esul said...

semangat laa ayeem! haha~

airazulaikha said...

dua dua lgu ni dinyanyikan dgn rasmi masa sambutan merdeka tahun lepas di stadium bukit jalil..hehhehe
aira join persembahan koir dan grafik merdeka pd tahun lepas... :)
dua2 lagu mmg best sgt!!!

Athirah Medan said...

bagus semangat patriotik ni ;p

miz rara v(",) said...

wah, sme la... aku p0n ska gle lgu ni!! =P

Isteri Encek Bard said...

WAHHH BERSEMANGAT SUNGGUH