Monday, July 4, 2011

Motif?



Motif blog ni tak lebih daripada update benda remeh, update benda yang orang tak nak baca, update entri-entri santai, entri SEO sikit-sikit. Ayeem Ayam aku taknak rosakkan kesuciannya. Bahaya kalau update benda-benda kat atas ni. Tak boleh jadi legend nanti. Ngahaha.

Kira ni blog yang betul-betul peribadi lah senang cerita. Okay, selamat memfollow kalau nak dan disajikan entri-entri sengal dan bongok. Jangan terkejut kalau pasal berak pun aku update. Hahahakk. OK, babai!



Comments
4 Comments

4 comments:

ken karin said...

macam2,,,follow jugak la,, :)

The Sharkox said...

pasal berak pun nak update agak chill jugak..haha.. aku pun ada bukak satu blog khas untuk peribadi jugak kalau ko perasan la..satu biar fokus kat illustration, satu lagi personal.

CikBulat said...

layannn!! hahaha

Anonymous said...

ayeem buat entri cara nak kencing..wawawa